Degustační kančí menu spojené s vinným párováním
14. prosince, 2024
P
atříte
k milovníkům zvěřiny a dobrého vína? Tak si na první únorovou sobotu
rezervujte termín v kalendáři. Připravili jsme pro Vás 5ti chodové
DEGUSTAČNÍ KANČÍ MENU spojené s vinným párováním. Ochutnáte zvěřinovou
paštiku, kančí guláš se špekovým knedlíkem, zauzenou kančí pečeni a taky
kančí kýtu se šípkovou omáčkou. Náš someliér pro Vás vybral vína, která
dokonale doplní výtečné chutě kančích hodů. Na závěr se těšte na
čokoládovou pěnu s lesním ovocem opět spárovanou s vynikajícím vínem!
Je
to něco pro Vás? Neváhejte, počet míst je limitovaný.
Cena 1150
Kč/osoba.
Rezervace na čísle +420 730 595 426 nebo info@bvvinarstvi.cz.
KANČÍ MENU
Zvěřinová paštika s portským vínem a tymiánem, brusinky, bagetka
ZWEIGELTREBE 2019, výběr z hroznů, suché, č.š. 1945
Kančí guláš s červeným vínem, jalovcem a špekovým knedlíkem
FRANKOVKA 2018, výběr z hroznů, suché, č.š. 1852
Zauzená kančí pečeně, pyré z červeného zelí a vína, marinovaná
zelenina
SVATOVAVŘINECKÉ 2018, pozdní sběr, suché, č.š. 1840
Kančí kýta se šípkovou omáčkou a preclíkovým knedlíkem
MERLOT RESERVA 2018, výběr z hroznů, suché, č.š. 1845
Čokoládová pěna s lesním ovocem
FRANKOVKA RESERVA BARRIQUE 2018, výběr z hroznů, suché, č.š. 1853