Tisková zpráva

Náš Müller Thurgau ohromil Ameriku

25. dubna, 2024

R ádi bychom se s Vámi podělili o senzační zprávu! Úspěch, který jsme zaznamenali minulý týden na soutěži San Francisco Wine Competetion je jasným důkazem toho, že důvěřovat se vyplácí. Tímto bychom chtěli speciálně poděkovat našemu sklepmistrovi Jiřímu Tomanovi za perfektní a profesionální práci, kterou odvádí. Je neodmyslitelným pilířem veškerých úspěchů našich vín již od ročníku 2013.

Naše vinařství si tak odnáší titul šampióna, a to rovnou dvakrát s vínem Müller Thurgau 2018, č. š. 1809, pozdní sběr v kategorii suchých vín ostatních bílých odrůd i celkovou kategorii ostatních bílých odrůd z této neslavnější a nejznámější vinařské soutěže v rámci USA.

Dále jsme uspěli s Frankovkou klaret 2018, č. š. 1811, která si také odváží tuto velice prestižní Double Gold medaili. Veltlínské zelené 2018, č. š. 1817 získalo zlatou medaili, Ryzlink Rýnský 2017, č. š. 1710 stříbrnou medaili a konečně Hibernal 2018, č. š. 1820 medaili bronzovou.

Jirko, děkujeme a přejeme vše nejlepší k životnímu jubileu, které jsi v minulých dnech oslavil, a také mnoho podobných úspěchů i do budoucna.

Všechna oceněná vína můžete nakoupit přímo u nás, nebo v našem bvshopu.cz

Předchozí článek
Další článek