Presseerklärung

Degustační kančí menu spojené s vinným párováním

14. April, 2024

P atříte k milovníkům zvěřiny a dobrého vína? Tak si na první únorovou sobotu rezervujte termín v kalendáři. Připravili jsme pro Vás 5ti chodové DEGUSTAČNÍ KANČÍ MENU spojené s vinným párováním. Ochutnáte zvěřinovou paštiku, kančí guláš se špekovým knedlíkem, zauzenou kančí pečeni a taky kančí kýtu se šípkovou omáčkou. Náš someliér pro Vás vybral vína, která dokonale doplní výtečné chutě kančích hodů. Na závěr se těšte na čokoládovou pěnu s lesním ovocem opět spárovanou s vynikajícím vínem!
Je to něco pro Vás? Neváhejte, počet míst je limitovaný.

Cena 1150 Kč/osoba.
Rezervace na čísle +420 730 595 426 nebo info@bvvinarstvi.cz.

KANČÍ MENU

Zvěřinová paštika s portským vínem a tymiánem, brusinky, bagetka
ZWEIGELTREBE 2019, výběr z hroznů, suché, č.š. 1945

Kančí guláš s červeným vínem, jalovcem a špekovým knedlíkem
FRANKOVKA 2018, výběr z hroznů, suché, č.š. 1852

Zauzená kančí pečeně, pyré z červeného zelí a vína, marinovaná zelenina
SVATOVAVŘINECKÉ 2018, pozdní sběr, suché, č.š. 1840

Kančí kýta se šípkovou omáčkou a preclíkovým knedlíkem
MERLOT RESERVA 2018, výběr z hroznů, suché, č.š. 1845

Čokoládová pěna s lesním ovocem
FRANKOVKA RESERVA BARRIQUE 2018, výběr z hroznů, suché, č.š. 1853

Vorheriger Artikel
Ein weiterer Artikel