Press release

B\V Enotéka je otevřená!

29. March, 2024

Vážení přátelé, milí zákazníci, B\V Enotéka je otevřená! Máme velkou radost z toho, že k novým prostorám prodejny \ vinotéky B\V vinařství v zámecké sýpce v Miloticích přibyl nový provoz B\V Enotéky. Do přírody otevřená klidová zóna s venkovním posezením, kde si můžete odpočinout, zrelaxovat se, nabrat sílu a dobít si přitom třeba i elektrokolo, čeká na vaši návštěvu. Kapacita vnitřních prostor je 80 osob, venkovní posezení je určeno pro 20 osob.

Jak napovídá samotný název, tento prostor je vyhrazen pro milovníky vín a nabízí exkluzivní možnost ochutnat hned 96 našich vín formou samodegustace. Doposud u nás bylo možné ochutnat 32 vzorků vín a právě v nově otevřených prostorách najdete dalších 64 vín. Vína z produkce B\V vinařství můžete na místě zakoupit s sebou, nebo díky unikátnímu zařízení Enomatic ochutnat pouze „na skleničku”. Víno je v Enomatiku konzervováno pomocí dusíku, díky tomu zůstává v kondici, jako by byla lahev právě otevřena. Nabídku vín pravidelně obměňujeme, abyste měli možnost ochutnat nová vína a taky vína, která byla oceněna na prestižních soutěžích, a i jako šampioni soutěže.

A to není zdaleka vše. Vaše chuťové pohárky dále uspokojíme a k vínu u nás dostanete jak kvalitní sýry, tak uzeniny a různé další pochutiny. Na své si také přijdou milovníci pravé italské kávy a sladkých delikates. Nabídku dortů často měníme.

Věříme, že Vás nabídka speciální samodegustace zláká a přijdete ochutnat naše vína.

B\V Enotéka
Pondělí až čtvrtek od 14 h do 20  h
Pátek od 14 h do 22 h
V sobotu od 10 h do 22 h
V neděli od 10 h do 20 h
Rezervace: +420 724 993 195

Previous article
Next article